Laatste wensen

Uitvaarwensen vastleggen…? Dit roept wellicht vragen bij u op. Eigenlijk wilt u helemaal niet bezig zijn met het vastleggen van uw uitvaartwensen. Want een wens is toch iets dat je heel graag wil en dat je hoopt dat uit zal komen… het roept dus nogal wat verwarring op in onze gedachten. Toch wil ik graag aandacht besteden aan het vastleggen van uw uitvaartwensen. De ervaring leert mij dat in een verdrietige periode, een periode van verlies en het regelen van een uitvaart het voor de nabestaanden erg prettig is als zij weten wat uw wensen waren met betrekking tot uw afscheid.

Het is mogelijk om uw wensen in een voorgesprek te bespreken. Samen met mij te kijken naar de mogelijkheden die er zijn op het gebied van een uitvaart. Een voorgesprek heeft één groot voordeel u kunt op dat moment zien wie de persoon is achter de naam, voelen of zij voldoet aan uw verwachtingen en voelen of u het vertrouwen voor het regelen van uw afscheid in haar handen wil leggen.
Vandaag de dag wordt er steeds meer gesproken over afscheid nemen, verlies, verdriet en over wat er zoal mogelijk is op het gebied van een uitvaart. Voor de mensen die het moeilijk vinden om in een voorgesprek aan tafel hardop over deze wensen te spreken, maar wel graag de mogelijkheid hebben om hun ideeën vast te leggen, heb ik het “Mijn laatste wensen” stappenplan gebouwd.
 
In dit “Mijn laatste wensen” stappenplan kunt u uw uitvaartideeën vastleggen, uw uitvaartwensen samenstellen, uitvaartmogelijkheden bekijken of uitvaartinspiratie opdoen. In het “Mijn laatste wensen” stappenplan bied ik u dus de mogelijkheid om uw wensen met betrekking tot een uitvaart vast te kunnen leggen en inzicht te krijgen in de te verwachten kosten. Want wat kost een uitvaart nou eigenlijk? Is een vraag die mij regelmatig gesteld wordt.
Als u alle stappen heeft doorlopen krijgt u de mogelijkheid om bij de laatste stap uw wensen te printen en/of te verzenden aan Loes Uitvaartverzorging. Indien u kiest voor verzenden ontvangt u een begroting op maat. Deze begroting is volledig opgemaakt op basis van uw laatste wensen en geeft dus een eerlijk en reëel beeld van de te verwachten kosten.
 
Na het invullen van het stappenplan kunt u uw wensen bespreken met uw dierbaren of aan hen aangeven dat u uw uitvaartgedachten kenbaar heeft gemaakt door het invullen van het stappenplan. U kunt dan een geprinte versie bewaren bij uw belangrijke documenten. Zo weten uw dierbaren waar zij, als het moment daar is, uw wensen terug kunnen vinden en ontzorgt u hen in deze moeilijke periode van afscheid nemen. En u… u kunt het loslaten en doorgaan met genieten van het leven, genieten van de mensen om u heen en van alles dat u dierbaar is.

Wilt u het “Mijn laatste wensen” stappenplan invullen dan kunt u hier klikken.

Wilt u toch liever een persoonlijk voorgesprek dan kunt u per e-mail, info@loesuitvaartverzorging.nl of telefonisch, 06 48 895 895, contact opnemen.

Wilsbeschikking

Wilsbeschikking
Delen: